[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
НЕТ прогресса
AkelichДата: Среда, 20.10.2010, 19:27 | Сообщение # 31
Подсобник
Статус: Offline
В разделе программы есть комплексы на любой вкус. Можешь подобрать, что душе приглянулось. Также обрати внимание на частоту занятий и отдых. Если не будет полноценного отдыха, то и не будет полноценного роста. Вернее роста вообще не будет никакого.
Такое позднее время для занятий тебя устраивает? Я бы перенес их на более ранние часы.
Как давно ты занимаешься?

СевкоДата: Среда, 20.10.2010, 19:31 | Сообщение # 32
Рядовой
Займаюсь із травня - майже 6 місяців. Починав із 8-ми підтягувань. Зараз 14 максимум. Бруси з тих пір рвонули майже в три рази, а підтягування - відстають. Зараз гляну на програми.

AkelichДата: Четверг, 21.10.2010, 00:58 | Сообщение # 33
Подсобник
Севко, я вот глянул на твою программу и не увидел ни в одном подходе работы на максимум, до отказа. Это не есть гут.

СевкоДата: Четверг, 21.10.2010, 20:43 | Сообщение # 34
Рядовой
У мене програма по типу піраміди - 555555; 655555; 66555 і так далі. Я займався, міняв хвати, і кількість підтягувань в сумі росла приблизно +1 в сумі на тиждень, як і радять початківцям. А це дивлюсь:діло далі не йде. Робота на максимум? Ти пропонуєш кожен підхід підтягуватись по максималці? Можна спробувати, я так не робив, бо, знаєш, перший підхід десять- дванадцять підтягнешся - на решту п'ять підходів сил не вистачатиме. Для мене тренування - ще й яка робота на максимум, м'язи "забиваються" конкретно. Останні підходи витягуються повільно-повільно - вже через силу. Може у вас є ефективніша перевірена програма, де немає місця застоям? Я от почитав на форумі програму номер 2 - практично моя і є. Тільки-от не знайшов інформації про те, що робити при застої.

AkelichДата: Четверг, 21.10.2010, 23:56 | Сообщение # 35
Подсобник
Севко, 6 раз это же не аксиома. Некоторые вообще по три делают. Главное не сколько, а как. Ради эксперимента через одну тренировку занимайся по схеме 4+4 на максимум. И если у тебя сильно забиваются руки, то делай так. Подходы на турник совмещаем с подходами на брусья, т.е. 2т+2б+2т+2б или 2т+2б+1т+1б+1т+1б. Будет смещаться нагрузка и часть мышц сможет слегка отдохнуть. Потом поскольку ты будешь работать на максимум можешь смело увеличить отдых между подходами до 3-3,5 минут. Ну и не забывай про полноценный отдых. Без него все в пустую

СевкоДата: Среда, 24.11.2010, 18:29 | Сообщение # 36
Рядовой
Спробую, дякую за поради.

Добавлено (24.11.2010, 18:29)
---------------------------------------------
Привіт усім! Хотілось би поговорити от про що. У вас із наближенням зими не починають падати результати? Може це біоритми якось перелаштовуються? У понеділок виходив на турніки - якусь таку втому відчував, "здох" буквально після третього підходу, норму свою не виконав. Як у вас справи?

• Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Поиск: